Träningsgruppen

Snart kan du hänga med den lokala träningsgruppen på äventyr en gång i veckan. I maj startar vi upp den första träningsgruppen och du ska känna dig varmt välkommen.

Jag vill veta mer



 


Myrträning

Vi håller till på blöta myrar och då tar vi inte de nyaste skorna. Att lufsa runt på mjukt underlag är skonsamt och effektivt. Och väldigt kul, eller hur?



Backträning

Att erövra backar gör dig både starkare, snabbare och ger ökad muskelmassa. Det är alltid bra att variera sin träning genom att springa uppför, utför och på platten.



Skidgång

Att plocka med sig stavarna är ett bra sätt att stärka upp kroppens muskulatur samtidigt som det är skonsamt för knän och rygg.



Intervaller

Vi springer långa och korta intervaller, mestadels på stigar. Det är bra för hjärtat och gör kroppen mer uthållig. Känslan efteråt är oslagbar!




NYHETER

Uppdaterad 2024-04-10

Anmälan är öppen

Anslut till träningsgruppen i Stöcksjö. Snön tinar fort nu och snart drar vi alltså igång. Ta med dig grannen eller kom själv, i träningsgruppen är alla välkomna. Boka pass här.

Tumme upp för Bauis Skiddag
Tack alla barn och föräldrar som var med på Bauis Skiddag som arrangerades utanför Mötesplats Stöcke under sportlovet. Skidglädje, glada hejarop och fika stod i centrum under denna förmiddag.

Älskade vårvinter
Så var den äntligen här, den femte årstiden vi alla väntat på. Ljuset och värmen gör att dagarna känns längre.